Renault Duster був представлений у Буенос-Айресі

20.04.2012

Мабуть, Renault Duster та альянс Renault-Nissan вирішили задовольнити ринок Південної Америки, для яких вона була заново відкрита. Знак Renault попереду Duster зробив свій дебют на регіональній виставці у Буенос-Айресі.

Renault Duster був представлений у Буенос-Айресі

Renault Duster для Північної та Південної Америки набуває нових обертів з продажу, а також для цих регіонів Renault Duster  отримає й оновлений вигляд.

Видимо, Renault Duster и альянс Renault-Nissan решили удовлетворить рынок Южной Америки, для которых она была заново открыта. Знак Renault впереди Duster сделал свой дебют на региональной выставке в Буэнос-Айресе.

Renault Duster был представленный в Буэнос-Айресе

Renault Duster для Северной и Южной Америке приобретает новые обороты по продажам, а также для этих регионов Renault Duster  получит и обновленный вид.

Для Renault Америка це нові горизонти які дозволять Рено ще робити рестайлінг Renault Duster для примхливих клієнтів.

Наступним завданням для Renault є Аргентина, в якій можливість продажу Renault Duster може досягти 100 000 одиниць на рік.

Renault Duster був представлений у Буенос-Айресі

На виставці в Буенос-Айресі Renault Duster був улюбленцем після якого красувався Sandero Stepway разом із Fluence.

Для Renault Америка это новые горизонты которые позволят Рено еще делать рестайлинг Renault Duster для капризных клиентов.

Следующей задачей для Renault это Аргентина в которой возможность продаж Renault Duster может достигнуть 100 000 единиц в год.

Renault Duster был представленный в Буэнос-Айресе

На выставке в Буэнос-Айресе Renault Duster был любимцем после которого красовался Sandero Stepway вместе с Fluence.

Смотрите также