Renault Duster офіційно перейшов на газ

09.07.2012

Стартували продажі нової модифікації кросовера Renault Duster (Рено Дастер). Тепер модель можна замовити із встановленим на заводі газобалонним обладнанням.

ГБО четвертого покоління ставлять на Рено Дастер (Renault Duster ) з 1,6-літровим бензиновим двигуном та п'ятиступінчастою механічною коробкою. Головною перевагою нової версії є помірна витрата – 9,1 літра газу на 100 км у змішаному циклі.

Renault Duster офіційно перейшов на газ

Ділери запевняють, що при цьому «двигун Renault Duster (Рено Дастер) з ГБО гарантує таку ж ефективність та задоволення від водіння, як і звичайний двигун внутрішнього згоряння» . Крім того, наявність ГБО збільшує ресурс мотора та автономність пробігу на одній заправці.

Стартовали продажи новой модификации кроссовера Renault Duster (Рено Дастер). Теперь модель можно заказать с установленным на заводе газобаллонным оборудованием.

ГБО четвертого поколения ставят на Рено Дастер (Renault Duster) с 1,6-литровым бензиновым двигателем и пятиступенчатой механической коробкой. Главным преимуществом новой версии является умеренный расход – 9,1 литра газа на 100 км в смешанном цикле.

Renault Duster официально перешел на газ

Дилеры уверяют, что при этом «двигатель Renault Duster (Рено Дастер) с ГБО гарантирует такую же эффективность и удовольствие от вождения, как и обыкновенный двигатель внутреннего сгорания». Кроме того, наличие ГБО увеличивает ресурс мотора и автономность пробега на одной заправке.

Балони з пропаном-бутаном встановили на місці запасного колеса, щоб не урізати місткість багажника. Оскільки автомобілі обладнають ГБО на заводі-виробнику з дотриманням усіх технологічних вимог, Renault зберігає гарантію (3 роки або 100 000 км, або на 5 років або 100 000 км за програмою Гарантія+).

Renault Duster офіційно перейшов на газ

Разом, на сьогоднішній день Рено Дастер (Renault Duster) пропонується з наступними агрегатами:

  • 1.6 (102 к.с.) бензиновий 4x2 та 4x4, механічна трансмісія
  • 1.5 дизель (85 к. с.) 4x2 та 1.5 дизель (90 к. с.) 4x4, механічна коробка
  • 2.0 бензиновий з «механікою» (4х4) або «автоматом» (тільки 4х2)
  • 1.6 з ГБО та механічною коробкою передач

Варто Рено Дастер (Renault Duster) із заводським ГБО 169 тисяч гривень. Для порівняння, за звичайний Duster у аналогічній комплектації (Laureate) просять 159 000 грн.

Баллоны с пропаном-бутаном установили на месте запасного колеса, чтобы не урезать вместительность багажника. Поскольку автомобили оборудуют ГБО на заводе-производителе с соблюдением всех технологических требований, Renault сохраняет гарантию (3 года или 100 000 км, либо на 5 лет или 100 000 км по программе Гарантия+).

Renault Duster официально перешел на газ

Итого, на сегодняшний день Рено Дастер (Renault Duster) предлагается со следующими агрегатами:

  • 1.6 (102 л.с.) бензиновый 4x2 и 4x4, механическая трансмиссия
  • 1.5 дизель (85 л.с.) 4x2 и 1.5 дизель (90 л.с.) 4x4, механическая коробка
  • 2.0 бензиновый с «механикой» (4х4) или «автоматом» (только 4х2)
  • 1.6 с ГБО и механической коробкой передач

Стоит Рено Дастер (Renault Duster) с заводским ГБО 169 тысяч гривен. Для сравнения, за обычный Duster в аналогичной комплектации (Laureate) просят 159 000 грн.

Смотрите также